Beoordelingsrichtlijnen

Voorwaarden en beoordelingsrichtlijnen voor reviews

Wij waarderen uw mening. Met uw mening helpt u andere klanten bij de keuze van hun artikelen. Wanneer u reviews publiceert, verklaart en garandeert u dat u overeen komt met onze voorwaarden en beoordelingsrichtlijnen.

Indien uw review niet aan deze richtlijnen voldoet, kunnen wij de review helaas niet plaatsen, of zullen wij uw review uit bonprix.nl verwijderen.

Goede redenen voor uw oordeel

Beredeneer uw mening. Naast uw persoonlijke mening interesseert ons waarom u welke eigenschappen of functies van een product positief of negatief beoordeelt. Beoordeelt u enkel producten die u zelf heeft gebruikt of aangepast. Probeert u beoordelingen te vermijden, die enkel op de afbeelding of de artikelbeschrijving op de website verwijzen.

Zo schrijft u een beoordeling

Beoordelingen zijn nuttig voor andere klanten. Durf een beoordeling te schrijven! Bijzonder nuttig zijn beoordelingen van producten die reeds reviews hebben, en andere aspecten van dit product laten zien. Probeert u niet te herhalen, wat er in andere beoordelingen al staat, maar laat andere oogpunten om de hoek kijken!

Hoe lang mag uw review worden?

Te korte teksten verstekken geen inlichtingen, te lange teksten zijn vermoeiend om op een beeldscherm te lezen. Vermijd reviews die enkel uit één woord bestaan.

Wat moet u vermijden?
Reviews mogen geen kritiek op andere reviews en/of reviewers bevatten. Reviews kunnen gewist worden en dan is de context niet meer te begrijpen.

Wat kunnen wij niet publiceren?

Obsceen, vulgair of anderzijds aanstootgevend taalgebruik.
Fascistische, racistische, antisemitische, discriminerende of radicaal politieke uitingen.
Persoonlijke informatie, zoals emailadressen, telefoonnummers of URL´s.

Voorwaarden voor reviews

bonprix krijgt het alleenrecht over alle ingezonden reviews. Wij behouden ons wijzigingen voor, op voorwaarde dat de inhoud niet zinstorend wordt. Wij behouden ons tevens voor een review niet te plaatsen of te wissen, in het bijzonder als de review niet aan de boven genoemde richtlijnen en voorwaarden voldoet. U verleent ons met het plaatsen van een review een exclusieve licentie om de review tijdelijk en plaatselijk onbeperkt te gebruiken, en garanderen dat de review vrij van het recht van derden is. U heeft geen aanspraak op enkele vorm van verloning

sluiten