Maatschappij

Zijn jullie betrokken bij maatschappelijke en sociale projecten?

Ja. Sinds onze oprichting in 1986 is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Daarom moedigen wij ook onze werknemers aan om andere mensen te helpen. 

Sinds 2001 zetten medewerkers van bonprix zich in voor een dovenschool in Zuid-India. In deze school wordt momenteel aan meer dan 350 kinderen uit zeer arme families en wezen een thuis én onderwijs geboden. In de Tirupur School for the deaf leren ze gebarentaal, lezen, schrijven en alles wat ook aan andere scholen wordt onderwezen. Door middel van donaties en sponsoring ondersteunen wij deze kinderen en deze bijzondere school.

Het kinderhospice Sternenbrücke in Hamburg: ook dit huis en zijn bewoners liggen ons en onze medewerkers na aan het hart. Sinds 2003 helpt Sternenbrücke ernstig zieke kinderen en jongeren een zo draaglijk en menswaardig mogelijk leven te leiden tot het einde toe. Daarbij ondersteunt Sternenbrücke ook familieleden en vrienden. Wij helpen hen daarbij.

Uta Poser (directie bonhelp), bonprix CEO Rien Jansen en voormalig bonprix CEO en huidig Executive Board Multichannel van de Otto Group Dr. Marcus Ackermann op bezoek in de dovenschool Tirupur